Culorile de păr pentru toamnă-iarnă par desprinse întocmai dintr-un tablou de sezon, purtând în ele culorile frunzelor tomnatice, dar și gingășia razelor melancolice de soare. Pentru a afla care sunt tendințele sezonului de toamnă-iarnă în materie de culori de păr, am depășit ușor granițele hairstylingului și am stat de vorbă întocmai cu un colorist, un adevărat pictor, dar nu de tablouri, ci de păr.

Culori calde, dar vibrante, culorile de pentru toamnă-iarnă reușesc să armonizeze toate gusturile și satisfacă chiar și cele mai capricioase  preferințe: „Toamna aceasta este spectaculoasă în ceea ce privește coloristica părului, iar nuanțele propuse sunt romantice, vibrante și misterioase deopotrivă. Nuanțele de păr pentru toamnă-iarnă propun un colorit diversificat, în nuanțe calde. Sunt în trend culori precum: șatenul, însă acel șaten care aduce cu culoarea scorțișoarei, arămiul, roșul-cărămiziu, blondul caramel, blondul alună sau blondul miere.

În sezonul toamnă-iarnă, se evidențiază culoarea de păr“foxy blonde“, cu alte cuvinte blondul vulpiță, un blond cu reflexe ușoare de orange. Este o culoare extrem de plăcută care are marea calitate de a îndulci trăsăturile și a da luminozitate chipului.”

O veste bună pentru doamnele și domnișoarele care iubesc blondul platinat este că acesta continuă să rămână printre culorile de păr pentru toamnă-iarnă:

Balayage și ombre în culorile toamnei. Tehnicile de vopsit balayage și ombre rămân în continuare în trend și li se adaugă cu mult curaj tehnica routage. Această tehnică de vopsit are la bază același principiu ca balayage-ul, doar că rădăcina închisă, comparativ cu lungimea de păr deschisa, este mult mai mică. Am putea chiar spune că este opusul tehnicii ombre, care presupune ca vârfurile deschise să ocupe cea mai mică lungime din păr.

Vino in cadrul Serenity Beauty Center pentru un tratament complet pentru vopsit cu renumitele produse marca Elgon Moda & Styling, gama cosmetica si de colorare permanenta profesionala si de inalta performanta.Tonalitate puternica si precisa.Acoperire 100% a firelor albe.Longevitate excelenta a culorii datorita ingredientelor atent selectionate, precum acidul hialuronic, keratina vegetala, extract de goji, extract de ceai rosu, oferind astfel o ingrijire unica pentru orice tip de par!

Te asteptam sa il incerci!